Mijn verhaal in delen

Deel 1: Een vreemde kennismaking

In 2012 kwam  ik, via een klant van mijn boekhoudpraktijk, voor het eerst in contact  met de Stichting Love Peace Harmony.  Ik had veel problemen met mijn gezondheid (hart, long en lever) en ik belde hem om de  administratie-afspraak af tezeggen vanwege een long-ontsteking. Hij zei dat hij er onmiddellijk aan kwam om mij een blessing te geven. 

Daar had ik nog nooit van gehoord en ik stond er nogal sceptisch tegenover. Tot mijn verbazing had die blessing (veroorzaakt door de zielezang van mijn klant)een ongelofelijke uitwerking op mij: "het vocht stroomde uit mijn neus en tranen stroomden over mijn wangen en ik kreeg een heel bijzonder gevoel in mijn lichaam. Ik wist meteen: " hier wil ik meer van weten". Ik kreeg van mijn klant een stapel boeken van een spirituele Master: Dr. en Master Sha".  Dit was het begin van mijn spirituele reis.

Deel 2:  Op onderzoek

 Ik verslond de boeken en probeerde alles uit. Het effect was  meteen merkbaar.  Mijn klant vroeg een decipel van Dr. en Mr. Sha  (Master Francisco)om mij een nieuw "spiritueel hart"te geven. Ik stond er meer dan sceptisch tegenover: ik geloofde er helemaal niets van. Een krakende lijn en hoge kosten (300 euro) deden er een schepje boven op. Toch stemde ik in. Baat het niet, dan schaadt het ook niet, dacht ik. 

Ik was in die periode ook bij de cardioloog geweest en die zag zes afwijkingen en ik moest diverse onderzoeken ondergaan. Drie weken later ging ik weer naar de cardeoloog, nu om het resultaat van de onderzoeken te bespreken. De fietsproef -die kon ik eerder nooit doen- was ruim voldoende en er waren geen afwijkingen meer te zien. 

Deel 3:  veel leren:

Ik deed veel cursussen  en heb- behalve een nieuw spiritueel hart- nu ook een spirituele nieuwe lever, spirituele  nieren, spirituele  longen en een spirituele  mild. Klaar om gezond en vol energie door te gaan op mijn spirituele weg.