hoe het verder ging

Intussen ben ik gezond en fit. Ik ben de organisatie van Mr. Sha eeuwig dankbaar. Mijn hele leven is veranderd. Ook ben ik al een eind gevorderd op het spirituele pad. Ik ben gecertificeerd TAO Hands Praktitioner en Guan Yin Lineage Holder. Ik mag nu mensen voorlichten over de mogelijkheden die de organisatie van Mr. Sha kan bieden.

Een TAO Hands Praktitioner heeft een overdracht in een van de handen ontvangen vanuit de Bron. Een Tao Hands Blessing is dan ook heel zuiver en kan blokkades op elk gebied opruimen. Maar zelf moet je daarna nog aan de slag omdat de bron de eerste 50% oplost en jij nog oefeningen moet doen.

Guan Yin lineage Holder geeft de mogelijkheid om Guan Yin blessings te geven met de duizend ogen en duizend handen. Guan Yin is de compassie Boedha. Ze zal je altijd helpen als je haar aanroept. 

Tevens ben ik mijn eigen spirituele groep gestart. Op 22 februari 2019  was de eerste bijeenkomst.  De groep bestaat uit vrouwen met ieder haar eigen specialisme. De bedoeling is om van elkaar te leren en elkaar aan te vullen. 

Omdat ik aan den lijve heb ondervonden hoe je jezelf, met behulp van de boeken en alle blessings en cursussen van de organisatie van Mr. sha kunt helpen, wil ik die kennis  graag aan anderen doorgeven.  Ik wil iedereen die pijn heeft (fysiek, mentaal, emotioneel) uitnodigen om naar mij toe te komen.  Er is meer mogelijk dan U denkt.

We gaan nooit op de stoel van de arts zitten. Die is altijd het eerste aanspreekpunt. Maar soms moet er even op een andere manier naar uw "probleem"" worden gekeken.