Aanbod

Waarvoor kunt U bij mij terecht?

Veel mensen zijn op zoek naar wat  hun doel in het leven is. Vaak zij mensen  verward, onrustig of angstig zonder dat ze daar  een speciale oorzaak voor kunnen aanwijzen. De oorzaak is dat men niet in lijn leeft met de ziel.  

Heeft U ook zo'n onbestemd gevoel en wilt U dat delen met anderen? Kom dan naar onze bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn op elke laatste vrijdag van de maand. 

Maar U kunt ook gewoon een afspraak maken om iets persoonlijk te bespreken. Wij hebben een geheimhoudingsplicht. 

We werken altijd met een speciale techniek ( de  "vier krachttechnieken ") en met de 5 elementen  Hout (lever en galblaas), Vuur (hart en dunne darm) Aarde (mild en maag) Metaal (longen en dikke darm) Water (nieren en urineblaas). Alles hangt met elkaar samen en vaak kunnen we bepaalde zaken wel met elkaar in verband brengen.

We zoeken eerst welke elementen we moeten versterken en vragen hulp  aan de Bron ( TAO Hands ) en/ of aan Guan Yin  (Buddah met duizend ogen en duizend handen).  Dat doen we in de vorm van een Blessing.

Mochten de klachten zo ernstig zijn dat er verder naar moet worden gekeken dan kunnen we naar een TAO Veld gaan. Er zijn er 6 in de wereld en we hebben het geluk dat er één in Nederland is gevestigd en wel in Amersfoort.

Er zijn kosten verbonden aan de speciale blessings. Deze zijn op aanvraag.